15 Ocak 2009 Perşembe

Yuregim nasil hopladi



Hep inanirim yasamda biseylerin olmasinin bir nedeni vardir.Gecen Pazar cakiltasimla klasik msn muhabbetimizde cok uzulmustum onun durumuna lolis izne gittiginde neden beni cagirmadi yada neden benim dubaiye gidisime denk getirmedi diye de ayrica kizmistim…. Ama simdi… dedimya yasamda biseylerin unutulmasinin yada olmamasinin hep bir nedeni vardir. Pazar gunu bunu yasadiktan sonra Pazartesi gayet normal bir gun gibi baslamisti benim icin sabah 6.30 da kalkis once evimin erkegi Onuru uyandirip hazirlama sonra benim kucuk kralicem ilkeyi hazirlama ve ikisinede pencerden el sallayip okula gonderme ve yeni bir gun… yeni bir haftaya baslangic seklindeydi her sey… ta ki saat 11.30 olana kadar cok gereksiz bir saatte kapi calininca hayirdir insallah diyerek actim kapiyi…Onur kapida yaninda iki arkadasi Onurun burnu kanadigi icin okuldan gonderdiler dendi bana ilk once eh normal benimkinin burnu cok hassastir zirt dese burnu kanar pirt dese kanar aldim iceriye aldim almasina ama…. Bir gariplik var devamli agliyo ve anne beni birak uyumam lazim uyumak istiyorum diye yalvariyo kisa bir muayeneden ve konusmadan sonra burnunun kanamasinin okulda bir cocukla carpisip bayginlik gecirdikten sonra oldugunu anladim ve.. AMAN ALLAHIM oldum tabiki…soyle sagina soluna bakayim bir ariza varmi derken kafasinin arkasindada bir kanama oldugunu farketmem den sonra….Ne yapalimi felan dusunmeye baslarken arkasindan son vurucu darbeyide aldim ve onur midem bulaniyo demesiyle kusmaya baslamasi bir oldu…. Hemen harekete gecmenin zamani gelmisti artik benim icin Hastahaneyi arayip bir kafa travma olayi oldugunu ve acilden giris yapacagimi soylemem sanirim 2 dk felan aldi ve biz butun olaylar olduktan yarim saat sonra hastahanedeydik ve doktorlarin onuru muayene tomografi roentgen vs tetkiklerinden sonra bizi birakmiyacaklari belli oldu ve hastahane maceramiz boylelikle baslamis oldu…. Gece saat 1.30 a kadar uyutmadilar bizimkini ondan sonrada agri kesici uyutucu ve odem indirici bir serumdan sonra da hors hors uyudu tabiki benimkisi o uyudu ama… sabaha kadar serum takili oldugu icin aman hareket etti aman serum kacacak gibi bi takim vesveselerle ben gozumu onurdan ayirmadigim icin sabahin nasil oldugunu sayesinde ogrenmis oldum :)

Simdi gelelim hikayenin olusuna baslangicina…… benim akilli oglum teneffuste arkadaslari ile kovalamaca oynarken hepsinden hizli kosmus…..kosmus ama arkasina bakarak kostugu icin kendine dogru kosan digger cocugu gorememis ve bummmmmm kafa kafaya carpismislar hane carpisma diyecegim ama sanki bir cocuga degilde bir tanka carpmis sanki carpmasiyla bir ping pong topu edasiyla bide arkasindaki duvarada carpmis yani cocuk ve duvar arasinda gitmiiiss…… gelmis bizimkisi eh haliyle travma olmasini normal karsilamak lazim tabiki

Sonuc…… su anda goz cukurumuzda (hane ozellikle kiralim desek asla kirilmayacak bir kemikmis o yeni ogrendim bunuda) 3 tane kirik sag gozumuz mosmor olmus bir sekilde fazla hareket etmek yasak oldugu halde gectigimiz her kapiya tepesine sicriyarak ve annemizi bagrim bagrim bagirtarak yariyil tatiline erken baslamis vaziyette evdeyis 

Allaha sukurki daha onemli biseyler olmadi….sadece bu 3 kirikla kurtardik
Daha kotu hasar olmadan simdi iyilesmeyi bekliyoruz..

Basta da dedigim gibi olan herseyin bir nedeni vardir… ya ben cakiltasimin yaninda olsaydim…. Ya ben gittikten sonra bu olay olsaydi… ya kafasini daha kotu vursaydi….. diye uzar gider bu liste.Neyseki iyiyiz, neyseki onemli bisey yok, neyseki ben gene bagrim bagrim bagiriyorum ogluma :)

11 yorum:

ABİ dedi ki...

çok geçmiş olsun..

hep dedi ki...

:( Çok çok geçmiş olsun. Yüreğim ağzıma geldi okurken. Benim de en çok korktuğum şey, kafa travmaları. Çocuklarımız Tanrıya emanet. Evet iyi ki sadece bu kadarla geçmiş gitmiş.Tekrar geçmişler olsun.

GULTEINEN ENKELINI dedi ki...

sen yaz diye bekliyordum yeni blogcu ablam...

biliyorsun...

bir oldum bir dirildim ben bu gurbetlerde...

ah benim oglum, canim kuzum oglum...

Asortik Krep dedi ki...

Geçmiş olsun..Gerçekten iyi ki evdeymişsiniz.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

:(
Verilmiş sadakanız varmış yahu:Geçmiş olsun:O nasıl fotoğraf koymak,üzülürüz diye hiç mi içiniz sızlamadı insafsızlar:/

serpil dedi ki...

Oğlum da aynı olayı yaşamıştı okulda, onu hatırladım şimdi.Okul neden size haber vermemiş te oğlunuzu yollamış anlamadım, genelde hemen veli aranır böyle durumlarda öğrenci bırakılmaz ya da hemen hastaneye götürülür.
Çok geçmiş olsun.

Sem dedi ki...

Çok geçmiş olsun, acil şifalar.

Kubilay Kızıldenizli dedi ki...

Ben bu yakışıklıyı 3-4 yaşlarından beri tanırım...Gözü falan şişmiş ama hala yakışıklı hala anasının kuzusu.
Onun o şiş gözlerinden öper Kubilay dayısı...
Sevgiler

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

çok üzüldüm gelmiş geçmiş olsun.allah evladınızı bağışlasın tabi cümlemizinkinide...

Tabiat Ana dedi ki...

çok geçmiş olsun :(

Aurora Borealis dedi ki...

herkese cok cok tesekkurler cevap vermekte gec kaldigim icin affola ama bu kucuk canavarlarla ugrasmaktan firsat bulamadigim icin de ozur :)